Danwell Historik:

1992
hvor det var blevet meget populært, at vandmålerne skulle flyttes indefra huset til udenfor husene.
Niels Dan Andersen fik fremstillet en form, til fremstilling af et isoleret brønddæksel, med en dimension på 400 mm. til indvendige rør. Dækslet blev konstrueret således, at den kunne godkendes til belastnings klasse A, og kunne klare en temperatur på ned til -30⁰ C. Navnet blev da Danlåg.

1994
blev foretaget en udvidelse, af produkt programmet, således at der kunne fremstilles, en komplet brønd. Der blev fremstillet forme for at kunne produceres alle løse brønddele, som blev samlet til en komplet isoleret brønd, med en højde på 75 cm., og et forlænger stykke på 45 cm. herefter er den totale højde er 115 cm., med 2 forlænger stykker er højden 140 cm. Det komplette produkt fik navnet DANWELL, hvor der blev oprettet firmaet DANWELL ApS.

1998
Erik Rasmussen fik kontakt til et firma i Tyskland, det firma var interesseret i at sælge produktet DANWELL i Tyskland, han fik solgt en del stykker 48 stk.

1999
DANWELL ApS havde store problemer med økonomi, firmaet blev solgt til EUROTECH Ebeltoft ApS og ER RØR ApS Klovborg, firmaet DANWELL ApS, stoppet, nyt firma navn DANWELL 2000 ApS blev stiftet. Salget blev delt således at firmaet EUROTECH Ebeltoft ApS sælger brønddele i Danmark, firmaet ER RØR ApS sælger over alt udenfor Danmark.
Udover Tyskland vil ER RØR ApS også kontakt til Polen.

2017
Vi flyttede fra Klovborg til Horsens.

2021
Firmaet EUROTECH Ebeltoft ApS gik desværre konkurs i November måned, dette bevirker at firmaet ER RØR ApS, har fået tilbud om at overtage de resterende 50%, således at ER RØR ApS ejer DANWELL 2000 ApS med 100%. Sammen med DANWELL ApS.